ВИДЕО: Уебинар “Значението на заснемането за имиджа и резервациите в хотела”

Знаете ли, че хотелите, предлагащи 360° виртуална разходка, отбелязват ръст в конверсиите на сайта си с 16-67%? За това каква е ролята на заснемането за имиджа и резервациите в хотела разказаха Димо Желев, Десислава Димова и Ралица Пенчева. По време на последния ни уебинар те разкриха как професионално направените кадри помагат за увеличаване броя на хотелските резервации. 

 

Димо Желев, CEO в Hotelbox.bg, има над 15 години опит в сферата на туризма. Според него “визуалността е като прозорец, през който потенциалните гости могат да надникнат, за да видят какво предлага хотелът”. Той представи основните дейности, свързани с изготвяне на стратегия за заснемане, а акценти в неговата презентация бяха още:

Десислава пък подчерта, че снимките за социалните мрежи трябва да провокират емоции у последователите, които да поискат да изпитат. Тя е с над 10-годишен опит в областта на хотелиерството. Последните 4 е Social Media & Influencer Marketing Account Manager и се занимава с изграждане и изпълнение на маркетингови стратегии. Тя повдигна завесата какви са стъпките при подготовката за един успешен снимачен ден. По време на уебинара разказа още:

Ралица открои важността на това хотелът да има виртуална разходка. Тя е Project Manager в екипа на Hotelbox.bg и сподели опит от организиране на заснемане за над 450 обекта, 300 от които хотели. Обърна внимание защо месец септември е подходящ за заснемане на хотела и че поставянето на 360° разходка на правилното място в сайта е от значение, за да влияе тя на потребителите. Ралица сподели любопитна статистика. Склонността да даден потребител да направи резервация във хотела се увеличава с 200%, след като разгледа виртуалната разходка на хотела. 

Сред темите, които Ралица засегна в презентацията си, бяха:

Ако сте пропуснали уебинара или искате да си го припомните, може да го направите от видеото по-долу.

Оферта "Ранни записвания" чрез дигитален маркетинг

дни
часове
минути
секунди