Нашите услуги

Комплексна услуга

Услугата е с месечно заплащане – не се изисква голяма начална инвестиция, а резултатите се виждат бързо. Пакетът включва изграждане на оптимизиран за резервации уебсайт, управление на Facebook и Instagram профили, професионално заснемане и увеличаване на трафика чрез базова оптимизация в Google.

Изграждане на сайт

Създаваме WordPress уебсайтове с включен мобилен дизайн, моделирани според предимствата на хотела. Всеки елемент е оптимизиран за повишаване на конверсията и броя на резервациите през уебсайта. Получавате добре смазана система за онлайн резервации.

Управление на социални мрежи

Изграждаме стратегия за управление на социални мрежи според сезонността и предимствата на хотела. Залагаме регулярен график на публикуване на постове с информация за хотела, забележителности, оферти, събития в близост, метеорология и др.

Професионално заснемане

Заснемаме 360° виртуални турове, увеличаващи доверието на потребителите и представящи материалната база по най-добрия начин. Експортваме фрагментни интериорни и екстериорни снимки от заснетите 360° турове.

Оптимизация в Google

Ще подобрим класирането ви в търсачките чрез SEO, за да привлечем повече таргетиран трафик към хотелския сайт. Въпреки че това е базовата форма на тази услуга, вашият сайт ще достига до повече хора и ще реализира повече резервации.

Интеграции на хотелски софтуери

Инсталираме Bitrix24 софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти и го интегрираме с резервационния софтуер. Предлагаме ви най-подходящите решения за резервационен модул на сайта, chatbot с изкуствен интелект и платформа за лоялност.

Запитване за безплатна консултация

Експерти с 10+ години опит в туризма и дигиталния маркетинг ще анализират цялостното дигитално представяне на хотела и ще ви дадат конкретни предложения – какво трябва да бъде подобрено и защо.

Оферта "Ранни записвания" чрез дигитален маркетинг

дни
часове
минути
секунди