Управление на социални мрежи

Задължителен имидж

Услугата е подходяща за хотелиери, които не могат да отделят време и ресурси за правилното управление на профилите си в социалните мрежи. Подобрете имиджа на хотела и превърнете повече от вашите последователи в лоялни гости.

Ще увеличим последователите и тяхната ангажираност чрез ясен график на постовете и разнообразно съдържание. Ще използваме заснети от нас снимки, 360° панорами и видеа и ще създадем интерес чрез giveaway, инфлуенсъри и подсилени постове.
Play Video

Значимо подобрен имидж на хотела

Изграждане на лоялна аудитория

Професионален дизайн и копирайт

Максимална ангажираност на последователите

Сторителинг с визузални материали

Управление на профили във Facebook и Instagram

Вашите гости посещават профилите ви в социалните мрежи, без значение дали вие ги управлявате професионално или не. Това влияе както на имиджа на хотела, така и на броя резервациите през уебсайта, профили в Booking, туроператори и др.

Ще създадем график на постване на разнообразно, обсъдено с вас съдържание. То ще представи обекта в най-добрата му светлина и ще създаде връзка с неговите последователи.

Заснемане за социални мрежи

Различава се от стандартното заснемане заради акцента върху детайли от обекта или интеракцията на хора с интериора. Създава емоция и разказва истории, прецизно влияещи на таргет аудиторията.

Това заснемане може да обхваща кратки видеа за reels или shorts за социалните мрежи, моделна фотография, дрон снимки, 360°, обща имиджова фотография и др.

Инфлуенсър маркетинг

Използването на инфлуенсъри има смисъл само ако те са правилно подбрани за таргета на хотела, а техните последователи биха имали интерес към конкретната хотелска услуга. Достигнете до мрежите от последователи на адекватни към бранда инфлуенсъри.

Подбираме от нашата картотека само инфлуенсъри, съобразени с таргет категорията на хотела. Преговаряме за най-добрите условия – брой постове, reels, формат на игра/giveaway, ползване на визуални материали, и организираме цялото посещение.

Реални примери на обекти, които използват услугата

Запитване за безплатна консултация

Експерти с 10+ години опит в туризма и дигиталния маркетинг ще анализират цялостното дигитално представяне на хотела и ще ви дадат конкретни предложения – какво трябва да бъде подобрено и защо.