Заснемане на 360°, видео, снимки

Заснемане на хотела

Професионалното заснемане на хотела увеличава резервациите както в хотелския сайт, така и в канали като Booking, сайтове за групово пазаруване, туроператори и др.

Имиджът на хотела е пряко следствие на начина, по който той е заснет. Колкото по-качествено е заснемането, толкова по-правилно клиентите се ориентират в предлаганите от хотела база, услуги и екстри.
Play Video
Професионална фотография която продава

Събудете емоции чрез кратко видео

Внушете сигурност чрез 360° тур

Разкажете история за соц. мрежи

Добавете въздушна гледка с дрон

Заснемане на цялостен 360° виртуален тур

Клиентът може да „крачи“ в обекта и да се завърта във всички посоки. Това дава сигурност, че материалната база на място ще бъде на нивото, което клиентът очаква от сайта.

Увеличаването на доверието води до по-добра конверсия и повече резервации както в сайта на хотела, така и в платформи тип Booking.

Имиджово интериорно и екстериорно фотографско заснемане

Професионалното заснемане е задължително за всеки хотел. То създава първото усещане, което потенциалният гост придобива за обекта в сайта, платформи като Booking и туроператори.

От качеството на снимките се възприема не само материалната база и атмосфера на хотела, но и уважението към потенциалните гости. Предлагаме както заснемане на имиджови снимки със или без модели, както и бюджетно заснемане.

Заснемане за социални мрежи

Различава се от имиджовото заснемане заради акцента върху детайли от обекта или интеракцията на хора – модели с интериора. Създава емоция и разказва истории, съобразени с таргет аудиторията.

Това заснемане може да обхваща кратки видеа за reels или shorts за социалните мрежи, моделна фотография, дрон снимки, 360° турове, обща имиджова фотография и др.

Заснемане на промовидео

Видеото е най-бързият път към емоциите на клиента заради комбинацията на въздействащи кадри и музика. Демонстрирайте емблематичните части на хотела, за да прииска потенциалния гост да посети обекта.

Този тип бюджетно видео представя обекта в 1 до 3 минути, без да се ползват сложен сценарий и сторибордове и без да са необходими големи бюджети. Достъпен и бърз вариант за позициониране на хотела чрез видеосъдържание.

Реални примери на обекти, които използват услугата

Запитване за безплатна консултация

Експерти с 10+ години опит в туризма и дигиталния маркетинг ще анализират цялостното дигитално представяне на хотела и ще ви дадат конкретни предложения – какво трябва да бъде подобрено и защо.