Заснемане на 360° виртуална разходка, дрон, видео и снимки

Професионалното заснемане на хотела повишава конверсията и резервациите както в хотелския сайт, така и в канали като ОТА, туроператори и др. Колкото по-качествено е заснемането, толкова по-правилно клиентите се ориентират в предлаганите от хотела база, услуги и екстри.

250+
Заснети обекта
100%
подобрена конверсия
Google Streetview Trusted

360° виртуален тур

Поканете потребителите в хотела си! Те ще могат да преминават от панорама в панорама и да се оглеждат на всички посоки. Google Streetview заснемане от акредитирани фотографи. Увеличава конверсията на сайта и носи повече резервации.
Импресия в движение

Промо видео

Демонстрирайте тези части от обекта си, които си заслужават да бъдат видени в движение чрез кратко промо видео! Този тип видео показва основни акценти от интериора и екстериора без сложен сценарии и купища профи техника.
Интериор и екстериор

Професионални снимки

Професионалните снимки за всеки обект вече са задължителни! Ние ще заснемем изображения, с мисълта за перфектното позициониране на обекта в сайта. Качествените снимки вече са задължителни и при представяне в ОТА/Туроператори.
Обиколка от високо

Дрон видео

Покажете обекта си от нов ъгъл чрез видео, заснети от дрон! Можем да заснемем и дрон панорами, които да представят както хотела от птичи поглед, така и гледка към всичко в близост. Интегриране в промо видео или отделен клип.
Невиждан ъгъл

Дрон снимки

Покажете обекта си от птичи поглед! Страхотен вариант за да покажете близост до плаж, лифт или важна забележителност. Дрон снимките при някои обекти единствения единствения подходящ ъгъл на пълно заснемане на фасада.
Правилно представяне

Интеграция в сайта

Доверете ни се за представянето! Ние сме заснели над 250 хотела и знаем как да представим всички визуални елементи по най-добрия начин в сайта. От друга страна те ще бъдат презентирани във Facebook.
360° виртуална разходка

ПРИМЕРНА РАЗХОДКА ЗАСНЕТА ОТ НАС – RIU PRAVETS
 • Пренася клиента в обекта. Този формата на заснемане позволява клиента да се разходи стъпка по стъпка в обекта и сам да реши накъде да гледа, кога и накъде да се движи.
 • Създава доверие. 360° разходката гарантира, че това което потребителите виждат е това, което ще получат, когато пристигнат в обекта.
 • Подобрява конверсията на сайта. Като следствие от създаденото доверие, потребителите са по-склонни да резервират. Според проучване поръчано от Google интереса към резервация нараства двойно!
 • Части от виртуалната разходка се интегрират в основните раздели на хотелския уебсайт. Всеки тип настаняване, заведение, конферентна зала са представени с 360° разходка.
Промо видео
 • Запознаване на клиентите с основните акценти на обекта, заснети по ефектен, но непретенциозен начин. Без сложен сценарии, актьори и прескъпа синематографска техника.
 • С дължината си от 1 до 3 минути е подходящо както за сайта, така и за социални мрежи. Предлага брандиране в началната шапка и евентуални контакти в последните кадри.
 • Достъпен и бърз вариант за позициониране на хотела чрез видеосъдържание. Заснемането и обработката обикновено се случват в рамките на десет работни дни.
ПРИМЕРНO ПРОМО ВИДЕО (+ДРОН) – ЕМБЕРЛИ ЛОЗЕНЕЦ
ПРИМЕРННИ СНИМКИ ОТ РЕЗИДЕНС СИТИ ГАРДЪН
Професионални снимки
 • Показват типове стаи, заведения и други помещения и зали в пълнота. В същото време кадрите на детайлите и снимките в близък план остават впечатление за близко докосване до обекта.
 • Снимките са задължителни и незаменими за представянето на хотела в ОТА, като com и някои туроператори, понеже последните изобщо не позволяват други визуални формати.
 • Снимките са базова визуална информация, която е част от дизайна на сайта. Интегрирането на правилните снимки до правилните графични елементи е изключително важно и за съжаление рядко срещано.
Въздушно заснемане с дрон
 • Изключително важно е дрон заснемане със снимки и видео, ако основно предимство на хотела е близостта му до плаж, лифт, близка забележителност. Впечатляващите гледки към планина или централното градско местоположение също са основно предимство на този тип фотография и видеография.
 • Заснемане с дрон дава нов, модерен поглед върху даден обект. Гледната точка понякога е толкова атрактивна че приятно изненадва дори лоялни гости на хотела.
 • Дрон видеата могат да бъдат част от основното интериорно промо видео или напълно отделен продукт. Ще ви консултираме или ще извършим качването на видеата в Youtube, Facebook и Google My Business.
ПРИМЕРНO ДРОН ВИДЕО ОТ РУСКОВЕЦ РИЗОРТ