Комплексна месечна услуга

Пакет от базови услуги

Услугата е подходяща за обекти, които не се ползвали активно дигитален маркетинг за привличане на директни онлайн резервации през собствени канали. Настройваме тези канали и насочваме допълнително количество таргетиран трафик към тях.

Услугата е с месечно заплащане – не се изисква голяма начална инвестиция, а резултатите се виждат бързо. Пакетът включва изграждане на оптимизиран за резервации уебсайт, управление на Facebook и Instagram профили, професионално заснемане и увеличаване на трафика чрез базова оптимизация в Google.
Play Video

Повече директни резервации

Значително подобрен имидж

Месечна такса без начална инвестиция

Пакет от 5-те най-важни маркетинг услуги

Стойност от ¼
от работна заплата

Изграждане на уебсайт

Създаваме WordPress уебсайтове с включен мобилен дизайн, моделирани според предимствата на хотела. Всеки елемент е оптимизиран за повишаване на конверсията и броя на резервациите през уебсайта. Получавате добре смазана система за онлайн резервации.


Правим базова оптимизация за Google, оптимизация на скоростта, защитаваме съдържанието от копиране и още куп технически подобрения, за да бъде сайтът бърз, сигурен и безпроблемно функциониращ.

Управление на социални мрежи

Изграждаме стратегия за управление на социални мрежи според сезонността и предимствата на хотела. Залагаме регулярен график на публикуване на постове с информация за хотела, забележителности, оферти, събития в близост, метеорология и др.

Създаваме графичен дизайн на постове, съобразен с бранд идентичността. Организираме игри и giveaway-и и подсилваме с бюджет успешните постове.

Оптимизация в Google

Ще подобрим класирането ви в търсачките чрез SEO, за да привлечем повече таргетиран трафик към хотелския сайт. Въпреки че това е базовата форма на тази услуга, вашият сайт ще достига до повече хора и ще реализира повече резервации.

Консултираме с вас желаните фрази за позициониране в Google, правим техническата оптимизация на сайта и увеличаваме броя външни линкове. Поемаме управлението на вашия Google Business профил.

Професионално заснемане

Заснемаме 360° виртуални турове, увеличаващи доверието на потребителите и представящи материалната база по най-добрия начин. Експортваме фрагментни интериорни и екстериорни снимки от заснетите 360° турове.

Сглобяваме кратки промовидеа от 360° снимки и подходяща музика. Обновяваме визуалните материали в сайта, Google Business профила и социалните мрежи и ви предаваме обработените файлове.

Реални примери на обекти, които използват услугата

Запитване за безплатна консултация

Експерти с 10+ години опит в туризма и дигиталния маркетинг ще анализират цялостното дигитално представяне на хотела и ще ви дадат конкретни предложения – какво трябва да бъде подобрено и защо.