Hotelbox ще вземе участие в туристическото експо “Дестинация Варна”

Туризъм експо “Дестинация Варна” 2023

На 28 и 29 септември 2023 г. в Aquahouse Hotel & SPA, Св. св. Константин и Елена, ще се проведе седмото издание на туризъм експо “Дестинация Варна”. Тази година морският курорт отбелязва 115 години от създаването си. Това е и поводът да бъде домакин на изложението за бизнес и туризъм.

 

За пореден път събитието ще обедини водещи експерти в сферата на туризма, които ще споделят знания и опит. Входът е безплатен за професионалисти от бранша, но е необходима предварителна резервация.

Hotelbox.bg на “Дестинация Варна” 2023

На 29-и (петък) от 11:20 ч. Димо Желев и Павел Нончев ще представят темата “Ранни записвания за сезон 24 – работещи практики за ценообразуване и дигитален маркетинг”. Димо е CEO на Hotelbox.bg, а Павел Нончев – управител в RevPAR.bg, доверен партньор на Hotelbox.bg.

Какво ще научите от лекцията?

Двамата ще споделят ценни съвети как да бъде изградена стратегия, която да увеличи директните резервации за ранни записвания и ще покажат конкретни примери как това може да се случи. Ще разкажат кои са най-често срещаните грешки при реализиране на кампания за ранни записвания за рекреационни морски хотели.


Димо и Павел ще разкрият още кои маркетингови инструменти да се използват за такава кампания за морски обекти, с какъв тайминг, пропорция и бюджет за всеки инструмент. Ще разяснят как да извлечете максимума от ранни записвания чрез правилно ценообразуване и оферти. 

Собствен канал за увеличаване на директните резервации

Дни
Часове
Минути