#ОФЕРТА

Собствен
канал за увеличаване на
директните резервации

Дни
Часове
Минути
Play Video

Елементи на офертата

Посочените услуги могат да бъдат съчетавани според нуждите и желанията на клиента.

Изграждане или редизайн на уебсайт

Резервационен модул (Booking Engine)

Инсталиране и обучение на AI chatbot

Поддръжка и ъпдейт на всички услуги

Такса за услугата

Услугите могат да бъда заплатени на равни месечни вноски в рамките на договора или еднократно, спрямо желанието на клиента.

БОНУС! Безплатно добавяне на чуждоезикова версия на сайта

ЦЕНА ОТ

399
лв./месец
  • Изграждане или редизайн на WP уебсайт
  • Интеграция на резервационен модул
  • Поддръжка, обновяване и хостинг за 24 месеца
  • Обучение и интеграция на чатбот на сайта
Play Video

Изграждане или редизайн на уебсайт

Всички елементи на изградените от нас сайтове подобряват конверсията и привличат резервации. Залагаме психологически „капани“, в които да попаднат потенциалните ви гости, за да ги убедим да резервират този хотел през този най-изгоден за вас канал.

Гарантираме за създаването на уникална концепция, не ползваме готови теми и шаблони, които ще намерите в други сайтове. За тази цел индивидуално подбираме правилните цветове, шрифтове, форми и елементи.
Представяме наличността на хотела в сайта на хотела и позволяваме на потребителите да направят онлайн плащане с кредитна карта, директно идващо във вашата банкова сметка. Увеличаване на приходите от сайта и привличане на новата генерация от клиенти, държаща на дигитално самообслужване.

Системата е аналог на Booking.com функционалността, но се намира във вашия сайт. Изградените връзки с новия и стар Clock, Unreal Soft, Елтур-95 и Микроинвест позволяват резервациите от сайта автоматизирано да влизат в хотелския софтуер, а наличността да се синхронизира. Възможен канален мениджър за синхронизация с ОТА тип Booking.com, Expedia, AirBnb и други.
Play Video
Play Video

Инсталиране и обучение на AI chatbot

Инсталираме на сайта ви chatbot решение, което минимизира обема на въпросите към рецепция чрез силата на изкуствения интелект. Интегриран е към резервациония модул, за приемане на резервации. Програмиране на обстоятелствени отговори на всички често задаваните въпроси в чат режим.

Можете да повишите информираността и удовлетвореността на вашите потенциални гости, без да е необходима човешка комуникация. Спестете времето на вашите рецепционисти със софтуер, който комуникира 24/7, няма нужда от заплата, винаги е в добро настроение, не мрънка и не капризничи.

Поддръжка и ъпдейт на всички услуги за 24 месеца

Ще поддържаме информацията във вашият сайт, резервационен модул и chatbot актуални, като залагаме цени, промоции, нови снимки и информация. Разчитайте на навременна и сигурна поддръжка от едно място на всички изброени услуги.

Поддържаме сайтовете и правим годишно обновяване на версията на WordPress и инсталираните плъгини. Хостваме сайтовете на нает от нас сървър и се грижим за комуникацията по отношение на хостинг и домейн.

Промени офертата според своите нужди

Добави услуга към офертата

Премахни услуга от офертата

Консултирай оптималните услуги с нашите експерти

Процес на работа и срокове на изпълнение

За въпроси свързани с офертата