Какво е Hotelbox и защо да го ползвам?

Hotelbox e пакетна, иновативна услуга гарантираща повече резервации за обекта ви срещу минимум усилия от ваша страна. Няма нужда да плащате хиляди левове на веднъж за да получите най-качествените услуги, доказано носещи ви клиенти. Ние ще се заемем с изграждане на оптимизиран за резервации уебсайт, ще направим пълно, професионална 360 градусово, интериорно, дрон и видео заснемане и ще ги интегрираме по – най – добрият начин. Резултатът ще е визуално перфектно описващ обекта ви сайт, в който потребителя ще чувства сигурност и мотивация за да завърши резервацията си веднага.

През 13годишния си опит свързан с маркетинг на хотели сме стигнали до най – ефективните, доказани във времето начини за популяризация на хотели. Можем да направим SEO оптимизация на сайта ви за достигане до допълнителни потребители, чрез добро класиране в Google. Изграждаме рекламни профили на обекта ви с оптимално подбраните снимки, 360°разходка и видео в 7 сайта, гледани от 3 000 до 10 000 туриста всеки ден. Ще поддържаме профила ви в Google My Business и Google Maps и ще постигнем добро класиране в локалните резултати на Google. Всичко това неминуемо ще увеличи броя на индивидуалните ви гости с голям процент!

Най – хубавото е, че ние ви даваме спокойствие и сигурност да се занимавате с това което можете най – добре – туристите в обекта ви. Писнало ли ви е при пускане на нов пакет или промяна в цените да е необходимо да търсите отделни фирми за сайта, профила ви в Google и рекламни сайтове? Колко пъти сте забравяли да платите хостинга или домейна на сайта си, или сте забравяли старите цени на сайта си? Вече ние ще се грижим за всичко това!

ЗАЩО ДА ДАВАТЕ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗА КАЧЕСТВЕНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ИНТЕРНЕТ? НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО СРЕЩУ МИНИМАЛНА МЕСЕЧНА ТАКСА!

Какво е включено в цената

Не просто сайт, а доказана в практиката машина за резервации

Всеки хотел има сайт. Но не всеки сайт е машина за конверсия, която превръща огромен процент от посетителите в клиенти. Ние изграждаме точно тези мощни уебсайтове, които ви дават реални резултати и увеличават осезаемо броя на резервациите. За вас следим всички новости и предлагаме готово решение, оптимизирано за нуждите на вашите потребители. Така вие им давате удобство и сигурност, а те ви се отблагодаряват с резервации.

Снимките са заснети от нас специално за сайта, за да може той да отговори на всеки въпрос на потенциалните ви гости. Качеството е подплатено с портфолио включващо най – големите хотели в България. Изграждаме профили на всеки тип помещение, ресторант, рекреационен или спа елемент със снимки и описание. Виртуалната 360° разходка на обекта буквално пренася потребителите на място във вашият хотел, дава им сигурност за да могат да направят резервацията си без притеснение.

Респонсив версията прави посещението през всички типове устройства максимално удобна, без значение дали потребителя влиза с телефон, таблет, лаптоп или десктоп компютър. Проверената в практиката структура дава възможност, бързо потребителя да достига до необходимата му информация и го стимулира да направи последната крачка – резервацията на стая за конкретен период.

 

Научи повече!

360° разходка, професионално интериорна фотография и дрон заснемане.

Разликата между професионалното заснемане и аматьорското такова е като разликата между петзвезден хотел и почивна станция. Ние правим петзвездно заснемане с всички модерни технологии – 360°, въздушно заснемане, видео и професионално интериорно заснемане. Точно това е причината да сме предпочитан партньор за заснемане на фото, 360° разходки и видео на хотели като РИУ Правец, Маринела – София, Хелена Парк и Хелена Бийч – Слънчев бряг, Грифид хотели, Терма Еко Вилидж, Боровец Хилс и над 150 други обекта от всякакъв размер и тип.

360° разходки се правят от сертифициран към Google експерт, за да гарантират, че потребителя буквално ще се пренесе в обекта ви. Той ще може виртуално да преминава от помещение в помещение, да се разхожда и оглежда във всички посоки, също както в реалността. Streetview технологията на Google гарантира надежден безплатен хостинг и интерактивност без еквивалент.

Дрон снимките и видеото ще дадат нов, по – красив поглед към вашият обект. Въздушното заснемане вече е достъпно и дава възможност на потребителя да усети атмосферата в близост до обекта от птичи поглед. Страхотен начин да покажете близостта си до ски писта, плаж, близка забележителност или просто зеленината около вас.

Ние не само заснемаме професионално вашият обект. Оптимизираме изображенията за ползване в реалността и ги аранжираме по най – добрия начин както във вашият сайт, така и в рекламните сайтове. Изображенията са съобразени с желаните размери и резолюция от Booking.com и оптимизирани за тях. Практиката ни е научила как да интегрираме 360° разходки и видео в сайта, който изграждаме за вас, за да постигнем най – добри резултати и най – много резервации.

 

Научи повече!

Реклама на обекта ви пред 3000 до 10 000 посетители всеки ден.

В модерното ни съвремие огромната част от вашите клиенти са в интернет. Ако не положите усилия да ги откриете там, няма защо да се сърдите, че те отиват при вашите конкуренти. И най – красивият хотел с най – приятния сайт може да остане с незаслужено малко внимание от туристите, ако не е популяризиран правилно. Ние ще създадем ВИП профили в 7 от най – посещаваните сайтове за туризъм в България с отлично класиране в Google по търсените ключови думи. Над 500 хотела ни се довериха и участват в нашите сайтове, които се посещават от 3000 до 10 000 човека всеки ден.

Вие ще получите и пакет от екстри, които ще ви дадат възможност да вдигнете интензивността на рекламата в желани от вас моменти. Това постигаме, чрез позициониране на обекта на начална страница, банерна реклама и други набиващи се на очи рекламни формати. Помагали сме на много наши клиенти да се справят в моменти на слабо търсене, канселиране на резервация от голяма група за празник и други сложни ситуации.

Няма нужда да се грижите за снимките, 360° разходка или видеата, които да представите в сайта си. Ние ще аранжираме по  доказано най – добър начин визуалния материал заснет от нашите експерти за да вдигнем в пъти броя на резервиращите през рекламните ви профили. Неактуалните цени, снимки и информация са токсични за потребителите. Те са най – лесния начин да препратите потребители, интересуващи се от обекта ви към конкуренцията. Работата с нас ви гарантира актуална информация както в рекламни сайтове, така и във вашият сайт или профила ви в Google My Business.

 

Научи повече!

Гарантирана своевременна актуализация на цени, снимки, 360°, инфо и дизайн на сайта.

Писна ли ви от обновяване на информация в огромен брой сайтове, забравени пароли за сайтове? Ние ви предлагаме лесно решение – вие ни представяте еднократно необходимите промени, а ние ще се погрижим за актуализиране на информацията във вашият сайт, в Google My Business и в рекламните сайтове.

Нашите планове гарантират пълна актуалност както на цени, екстри и информация. Освен това ви гарантираме постоянно фото, 360° и видео заснемане на нови или реновирани части от обекта ви, за да може потребителите ви веднага да получават адекватна и актуална визуална представа за вас. Гарантираме ви дори периодичен редизайн на сайта ви, за да не изостава той от тенденциите и да може да превръща огромна част от посетителите в реални гости на хотела.

Неактуалната информация и несигурността са двете основни причини, потребители, попаднали на сайта ви да НЕ резервират. Ние ще ви избавим от това и ще ви спестим досадното обновяване на профила на хотела ви. Ако пък държите да правите това сами ще ви представим акаунти към ресурсите, които да управлявате.

С участието си при нас ще получите акаунт до единна система от която може да влизате в административния панел на всеки от сайтовете в които имате реклама и вашият собствен сайт. В същата система ще получавате информация за издадени фактури и ще можете да пускате тикети, чрез които да давате задачи за обновяване на информацията при нас. С нас всичко е по – лесно и по – организирано.

 

Научи повече!

Насочване на голям брой заинтересовани потребители към сайта ви чрез SEO.

Искате повече посетители за сайта си? Най – евтиният и устойчив начин за това е оптимизация на сайта ви за търсещи машини (SEO). Сайта, който ще изградим за вас е смазана машина, която превръща максимум от посетителите в реални гости на хотела. За да повишим броя на посетителите ще се наложи да използваме техники за оптимизация на сайта ви в Google.bg.

В някои от нашите плановете са заложени 2 типа оптимизация за търсачки – за органични и за локални резултати. Целта и на двата е да добавят по – голям брой потребители към сайта ви. Ние разполагаме с богат инструментариум за оптимизация на сайтове. Големия брой сайтове, които оптимизиране ни дават възможност да спестим максимално разходи от мащаба.

Процеса на оптимизация преминава през избор от маркетинговия ни екип на реалистични и ефективни ключови думи, на които да повишим класирането на сайта на хотела ви. Следва оптимизация на кода и съдържанието на самият сайт. Последната част е свързана с набавяне на линкове за органичното класиране и цитирания и ревюта за локалното класиране.

Ние ползваме най – ефективните софтуери за анализ на сайта ви, конкуренцията, класирането и т.н. Ползваме ефективни техники за оптимизация сред които добавяне на ново уникално съдържание, публикуване на статии с линкове в национални медии, набавяне на линкове от туристически сайтове, линкове от блогове, социални сигнали, цитиране в сайтове, стимулиране на ревюта на Google My Business профила и др.

 

Научи повече

Плащай евтино месечно, не хиляди левове еднократно!

Елементи на различните планове

Избери перфектния план сега!

Комплексен план

VIP

99лв/месец Редовна цена 130лв
Поръчай!

Най – предпочитан

Комплексен план

SUPER

199лв/месец Редовна цена 260лв
Поръчай!

Комплексен план

ALL INCLUSIVE

299лв/месец Редовна цена 390лв
Поръчай!

Оптимизиран за резервации уебсайт

Мобилна версия/респонсив дизайн

Хостинг, домейн и техническа поддръжка

Профил на всички помещения за настаняване

Цени по стаи, бордове и сезони

Пакети и промоции

Административен панел

Система за управление на резервации по стаи

Версия на чужд език

1 версия

2 версии

Пълен редизайн и модернизация

на 3 години

на 2 години

на 2 години

360° интерактивна разходка, снимки и видео

Google Streetview 360° разходка

30 панорами

50 панорами

70 панорами

Професионално интериорно заснемане

20 кадъра

30 кадъра

40 кадъра

Дрон фото

3 кадъра

6 кадъра

9 кадъра

Дрон видео

30 секунди

90 секунди

Презаснемане всяка следваща година

1/3 от обявения материал

1/3 от обявения материал

1/3 от обявения материал

Реклама и популяризация

VIP участие в портали за туризъм

3 сайта

5 сайта

7 сайта

Банерна реклама

10 000 показвания

20 000 показвания

30 000 показвания

Хотела на начална страница на сайтовете

1 месец

2 месеца

3 месеца

Оптимизация за Google /SEO/

Брой фрази в органични резултати Google

1 в топ 10

2 в топ 10

Локална оптимизация – GMB

Обновяване на текст, цени, пакети и снимки

Тикет, email

Email, телефон

Email, телефон

Обновяване инфо уебсайт на хотела

Обновяване инфо рекламни сайтове

Обновяване инфо Google My Business 

Визитки с QR и виртуална реалност – Бонус

1000 бр

1000 бр

1000 бр


99лв/месец Цена на услугите поединично
2760лв / еднократно

Поръчай!

199лв/месец Цена на услугите поединично
5795лв / еднократнo

Поръчай!

299лв/месец Цена на услугите поединично
8905лв / еднократно

Поръчай!

Защо клиентите нашата работа!

Някои от нашите клиенти

13 години опит

Успехът ни се дължи на огромният опит в предлаганите услуги през годините.

Винаги даваме повече

Безплатно ъпдейтваме част от нашите услуги за старите си клиенти.

Пълна интеграция

Нашата сила е перфектната координация на предлаганите под-услуги в едно цяло.

Нашият екип

Димо Желев CEO

Вероника Петрова Project manager

Тодор Иванов Technical Manager

Ралица Пенчева Sales Manager

Ваня Иванова Sales Manager

Иван Атанасов Manager 360° and Photo